Profil

Jeg er konsulent med speciale i kommunikation med sårbare og udfordrede børn og unge

– Min neuropsykologiske og specialpædagogiske tilgang til udfordrende adfærd har jeg fra min baggrund som advanced trainee i Samarbejdsbaseret Problemløsning. Metoden (Collaborative Problem Solving) er beskrevet i Det eksplosive barn og Fortabt i Skolen af Ross Greene.
– Min metodik, som jeg kalder Inkluderende Kommunikation, er udviklet på grundlag af mit arbejde som certificeret træner i Ikkevoldelig – Empatisk Kommunikation (Nonviolent Communication) og som resultatet af mine erfaringer fra mange års kursusvirksomhed. Læs mere herom i artiklen på DCUM’s hjemmeside her.

– Jeg har 18 års erfaring som konsulent i kommunikation og konflikthåndtering i offentlige og private virksomheder.

– De sidste 11 år har jeg specialiseret mig i kurser til voksne med relation til børn og unge med ADHD, ASF og andre store udfordringer og har afholdt kurser på heldagsskoler, folkeskolers special- og heldagsafdelinger, pædagoguddannelser, special efterskoler og- friskoler samt opholdssteder og plejefamilier. Jeg afholder forældrekurser og laver vejedning live eller via Skype. Siden 2011 har jeg arbejdet som specialpædagogisk studiestøtte for gymnasieelever med ADHD og Aspergers’. Og jeg har kendskab til ADHD fra min nærmeste familie.

– Jeg er cand.mag. i fransk, idræt og dramatik, har været gymnasielærer i Sønderborg i 27 år.

– Jeg er nu bosiddende i København og arbejder som studiestøtte for gymnasieelever med ADHD og Aspergers´ på Nørre Gymnasium.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere

Ønsker du at blive kontaktet?
Sender
the center for communication linkedin ikon
Tilmeld nyhedsbrev
Sender