Ikke voldelig kommunikation

Samarbejde, kommunikation og konflikthåndtering – tidens store udfordringer

kommunikation

Emner som psykisk arbejdsmiljø, inklusion, mobning, Udbrændthed og “work-life balance” er hyppigt på dagsordenen i debatten om liv og arbejdsliv. Lydighed er ikke længere en efterspurgt kompetence – og krav om lydighed slet ikke en gangbar ledelsesstil, hverken i familien, skolen eller på arbejdspladsen.

Mange – både enkeltpersoner og organisationer – erkender, at kommunikations- og samarbejdsevner er en manglevare. Og når de er det, kan uenighed eller forskelligheder udvikle sig til mistrivsel, mobning eller eksklusion – både blandt børn og voksne.

Relationerne kommer til at lide under en kommunikationsform præget af magt og afmagt, og hvor den ene part sætter sig igennem på den andens bekostning.

Ikkevoldelig Kommunikation er et redskab til håndtering og forebyggelse af konflikter i alle sfærer af vores liv og samfund. Det centrale træningsfokus er en empatisk kontakt med mig selv og andre og målet er at finde løsninger, der tilgodeser alle parter i en konflikt eller situation.

Jeg har også mange erfaringer med kursusvirksomhed som certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation, og denne kommunikationsproces er grundlaget for hele mit virke og min metodik. Se mere på min hjemmeside om Ikkevoldelig Kommunikation her: www.ivk-konsulenterne.dk.

Hvis du vil vide mere om det verdensomspændende netværk Nonviolent Communication, kan du klikke her. Og hvis du har spørgsmål eller ønsker om kursus eller vejledning er du velkommen til at sende mig en mail eller kontakte mig på tlf. 21 47 57 32.

Lad os tage en snak

Ønsker du at blive kontaktet?
Sender
the center for communication linkedin ikon
Tilmeld nyhedsbrev
Sender