Jeg er konsulent med speciale i kommunikation med sårbare og udfordrede børn og unge. 

- Min neuropsykologiske og specialpædagogiske tilgang til udfordrende adfærd har jeg fra min baggrund som advanced trainee i Samarbejdsbaseret Problemløsning. Metoden (Collaborative Problem Solving) er beskrevet i Det eksplosive barn og Fortabt i Skolen af Ross Greene.
- Min metodik, som jeg kalder Inkluderende Kommunikation, er udviklet på grundlag af mit arbejde som certificeret træner i Ikkevoldelig - Empatisk Kommunikation (Nonviolent Communication) og som resultatet af mine erfaringer fra mange års kursusvirksomhed. Læs mere herom i artiklen på DCUM's hjemmeside her.

- Jeg har 12 års erfaring som konsulent i kommunikation og konflikthåndtering i offentlige og private virksomheder.

- De sidste 8 år har jeg specialiseret mig i kurser til voksne med relation til børn og unge med ADHD, ASF og andre store udfordringer og har afholdt kurser på heldagsskoler, folkeskolers special- og heldagsafdelinger, pædagoguddannelser, special efterskoler og- friskoler samt opholdssteder og plejefamilier. Jeg afholder forældrekurser og laver vejedning live eller via Skype. Siden 2011 har jeg arbejdet som specialpædagogisk studiestøtte for gymnasieelever med ADHD og Aspergers'. Og jeg har kendskab til ADHD fra min nærmeste familie.

- Jeg er cand.mag. i fransk, idræt og dramatik, har været gymnasielærer i 27 år.

- Jeg er bosiddende i København og arbejder som studiestøtte for gymnasieelever med ADHD og Aspergers´ på Nørre Gymnasium og Ordrup Gymnasium.

 

JEG TILBYDER

inge

 

  - Kurser & foredrag for skoler, gymnasier, institutioner og forældre
  - Supervision for fagfolk - live og via Skype
  - Forældrerådgivning og coaching
  - Studiestøtte til gymnasieelever med ADHD, Aspergers´ m.m.
  - Kommunikation, konflikthåndtering og mediation

KONTAKT

Inge Brink Nielsen
Bodenhoffs Plads 12
1430 København K


Tlf.:      74 42 74 32
mobil:   21 47 57 32
E-mail:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.